>Agenda jongeren:

>Lessen

"Lekker ontspannen gezellig met andere jongeren".

Een Wonder(yoga)les voor jongeren is een les waarin alle aspecten uit de Wondermethode aan bod komen, afgestemd op de uitdagingen en interesses van jongeren. Belangrijk zijn een gezellige sfeer onder leeftijdsgenootjes en ondersteuning in de dagelijkse uitdagingen met thuis, school, studie/beroepskeuze en vrienden.

 

Yoga is leuk, ontspannend, leerzaam en hip!

In een Wonder(yoga)les leer je bijvoorbeeld om je gedachten tot rust te brengen, je emoties te begrijpen, naar jezelf te luisteren en je lichaam niet alleen te gebruiken voor actie, maar ook in rust bewust te worden. Omdat je aandacht de hele dag veel naar buiten getrokken wordt (luisteren op school, computer, mobiel) krijgen de kunst om bij jezelf te zijn en vandaar uit keuzes te maken te weinig oefening.  Hierdoor wordt het makkelijker om maar bezig te blijven, dan even stil te staan om te ontspannen. Gevolg is dat je snel je eigenwaarde verbind aan wat je doet in plaats van aan wie je bent. De Wonder(yoga)lessen helpen om (meer) op jezelf te vertrouwen, jezelf goed genoeg te vinden en in deze tijd vol keuzes en veranderingen de keuzes te maken die bij jou passen.

 

Inhoud van de les is diverse (yoga)houdingen- en bewegingen (alleen en samen), massage, adem- en bewustzijnsoefeningen, visualisatie, meditatie, improvisatie en lessen in levenskunst. Thema’s van de jongeren zelf worden in de lessen geïntegreerd.

Individuele yoga

Voor wat extra ondersteuning is het mogelijk om een aantal privélessen te volgen. Het voordeel is dat deze lessen geheel afgestemd worden op de behoefte van het kind. Een privéles duurt een half uur tot een uur.
Kosten zijn gelijk aan het tarief van de therapie.

 >Actueel: