>Agenda volwassenen:

>Lessen

"Van deze lessen wordt je levendig en energievol. Een wekelijks momentje om bij mezelf te komen en soms intensief, maar altijd bevrijdend is. "

ZONZIJN haar yogalessen zijn lessen waarin je totale ontwikkeling centraal staat. Doormiddel van bewegings- en bewustwordingsoefeningen word je fysiek, gevoelsmatig en mentaal versterkt. Het contact met anderen en je innerlijke kompas worden vergroot.

 

Door yoga blijf je sterker en gezonder, beweeg je soepeler, maak je bewustere keuzes, wordt het leven inzichtelijker en leef je voller vanuit je potentie. 

 

De eigen thema’s van de deelnemers zijn leidend in de lessen. Het is de docent die de leerling volgt en inspringt op wat er (op dat moment) nodig is. Dat maakt dat de lessen bij ZONZIJN nooit hetzelfde zijn. Inspiratie wordt gehaald uit diverse yogastijlen en bewustwordingsstromingen, evenals (zelf)massage, adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie, lessen in levenskunst en spel. 


Algemene informatie 

Er wordt in de reguliere lessen gewerkt met lesblokken van tien lessen.  Voor start van de blokken zie de agenda. In de volwassenenlessen kan alleen op de eerste twee lessen van het blok ingestroomd worden, tenzij met de docent anders overeengekomen.

Voor actuele kosten zie de kosten tabel (link boven aan de pagina). 

 

In de yogaruimtes zijn matjes en dekens en kussentjes aanwezig. Deelnemers dragen in de les makkelijk zittende kleding en nemen een extra warm kledingstuk mee voor de eindontspanning.

 

Individuele yoga 

Voor wat extra ondersteuning is het mogelijk om een aantal privélessen te volgen. Het voordeel is dat deze lessen geheel afgestemd worden op de uw persoonlijke behoefte. Een privéles duurt een half uur tot een uur en heeft hetzelfde tarief als de therapie.

>Actueel: