>Agenda ouder en kind:

>Lessen

"Ons wekelijkse momentje samen".

Wat is een ouder en kind Wonderyogales?

In deze les bewegen, leren en spelen jong en oud samen. Het meest voor de hand ligt het dat ouder en kind(eren) samen komen, maar dat hoeft niet. Je mag als kind ook een ander familielid of verzorger mee nemen.

 

Veelal bewegen volwassen en kinderen in aparte lessen van elkaar of gaat de een mee met de ander. Lessen waarbij je beide evenveel aandacht krijgt zijn uniek. De Wondermethode maakt dat het voor jong en oud beide even leuk is. 

 

In de lessen werken we op speelse wijze met thema’s als: ontspanning, lichaamsbewustwording, de elementen, relatie, het volgen van je hart hart. Middelen die we gebruiken zijn: stoeien, dansen, grondvormen van bewegen, yoga, meditatie, visualisatie, je stem en massage.

Data
Op dit moment zijn er even geen ouder en kindlessen.

 

Algemene informatie
Alle lessen worden gegeven in blokken van 10 lessen. Voor start van de blokken, zie Agenda. Op elk willekeurig moment tijdens het blok kan je een proefles volgen.

 

Individueel yoga 

Voor wat extra ondersteuning is het mogelijk om een aantal sessies te volgen. Het voordeel is dat deze sessies geheel afgestemd worden op de behoefte van u en uw kind(eren). Een sessie duurt een half uur tot een uur. Kosten zijn gelijk aan de therapiekosten.

>Actueel: